De ce este important un Site Web

De ce am nevoie de un site ,daca am deja un profil de Facebook ?

Aceasta este o problemă pe care o iau în considerare mulți proprietari de companii mici, medii sau chiar și mari. Aceasta este o întrebare obișnuită pentru oricine a lucrat în marketing digital, social media sau web design. Un site web este una dintre cele mai importante surse de încredere socială.
Un site web de prezentare vine, de asemenea, cu o serie de avantaje suplimentare. Dacă doriți să generați mai mulți vizitatori și achiziții de la populația țintă, citiți în continuare concluzia acestui articol.
Dar voi restul? Vă rugăm să vă întoarceți anul viitor, când vedeți că prietenii dvs. câștigă milioane pe site-ul web al companiei.
Care este scopul de a avea un site web?

Răspunsul scurt este că site-urile web vă pot ajuta să generați afaceri, vânzări și clienți potențiali, precum și să creșteți valoarea mărcii dvs.
Afacerea dvs. se poate închide la 17:00 și nimeni nu va ridica telefonul pentru a răspunde întrebărilor despre aceasta. Site-ul dvs., pe de altă parte, va funcționa 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, promovând compania dvs. și expunându-vă serviciile potențialilor clienți.
40% dintre clienți nu vor avea încredere într-o companie care nu are o prezență pe internet!

Deoarece trăim într-o lume modernă, site-ul dvs. web este cel mai valoros activ de marketing al dvs. Românii petrec în medie mai mult de 20 de ore pe săptămână online și până la 4 ore pe zi pe dispozitivele mobile.
Oamenii nu pot găsi firme fără un site suficient de reputat, deoarece au atât de mult timp să se gândească la orice și să investigheze o afacere.

  •  Site-ul web crește veniturile și oferă o rentabilitate mai bună a investiției.

În această eră a schimbărilor digitale, costă foarte puțini bani să creezi un site web folosind software gratuit, cum ar fi WordPress.com, dar îți oferă mult mai mult pentru banii tăi. Pe o platformă optimizată pentru motoarele de căutare, puteți găsi mii de potențiali consumatori fără a cheltui mulți bani.
Vă va ajuta să ajungeți la un public mai larg cu serviciile sau produsele dumneavoastră. Indiferent de sectorul dvs., calitatea site-ului dvs. are un impact semnificativ asupra imaginii dvs. .

  •  Site-ul oferă credibilitate companiei.

Este recomandabil să investiți într-un site web bun dacă doriți să le arătați consumatorilor că vă luați în serios afacerea. Într-o epocă în care mai mult de jumătate dintre consumatorii de telefonie mobilă descoperă noi afaceri sau produse în timp ce își navighează pe smartphone-urile, lipsa unui site web poate afecta reputația ta.
Potrivit unui sondaj, 80% dintre utilizatorii de internet spun că vor evalua o companie în funcție de aspectul site-ului său. În cele din urmă, consumatorii își pot pune banii într-o companie în care pot avea încredere, iar site-ul web servește ca bază pentru această relație.

  • În rezultatele căutării, un site decent poate depăși nume importante.

Sunteți conștient de faptul că a avea un site web vă oferă o șansă bună de a concura cu giganții industriei? Când creați un site web optimizat, rețineți că acesta ar trebui să fie mai mare și să apară la momentul potrivit și la locul potrivit.
Optimizarea pentru cuvintele cheie adecvate va crește traficul către site-ul dvs. și va avea un impact asupra călătoriei consumatorilor dvs., care începe adesea cu analize, feedback și recenzii sau SEO. Obținerea unei poziții de top în lista rezultatelor căutării este una dintre numeroasele modalități de a reprezenta o amenințare pentru sector. Drept urmare, dacă nu aveți o prezență puternică pe web, nu le oferiți clienților un motiv să vă aleagă în locul companiilor semnificative.

  • Prezentați ofertele speciale și reducerile exclusive.

Nu poate fi exagerat faptul că un site web este punctul inițial de contact al publicului țintă cu marca dvs. Sunteți singurul responsabil pentru operațiunile companiei dvs. De asemenea, puteți include scurte tutoriale video sau manuale PDF pentru descărcare în ofertele dvs., pe lângă afișarea caracteristicilor.
De asemenea, vei pune accentul pe oferte, evaluări și orice alte aspecte care îi vor face pe vizitatori să se simtă mai bine. Acest lucru mărește timpul petrecut de clienți pe site și poate influența traiectoria site-ului in rezultatele google.

  • Fiecare dintre concurenții tăi are un site web.

Acest lucru poate părea neobișnuit la început, dar are perfect sens. În afaceri, nu ești singur. Mii de alte companii oferă acum aceleași bunuri și servicii ca și dvs., iar majoritatea dintre ele vor avea propriile lor site-uri web.
Când iau în considerare toate punctele ridicate în această postare, văd că toate sunt benefice. Ei par a fi mai demni de încredere pe piață; au creat încredere inițială cu publicul; își oferă produsele/serviciile, precum și ofertele .